Catalin Ionita 3 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Sunt din Galați, mă numesc Cătălin Ioniță, prietenii de off road mă știu ca Sclipici. Am cumparat o rulota Dethlefss Nomad 360 pentru apicultura. Acu' mă chinui s-o aranjez, e cam veche si are destule "bube" plus un geam crăpat.... Sper că aici sa gasesc informații și să primesc sfaturi de la cei mai pricepuți că mine in ale meșterului la rulota din dotare 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Salutare @Catalin Ionita si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Bun venit alaturi de noi @Catalin Ionita Rasfoieste forumul si sigur vei gasi informatiile de care ai nevoie. Spor la treaba ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 @Catalin Ionita Distribuie această postare Link către postare
Vasile Grig 9 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Cătălin Ioniță Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Ionita 3 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Mulțumesc ptr primirea în rândul vostru! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare