Adi Soverth 3 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Sunt din Ilfov comuna 1 Decembrie, inca nu am rulota. Nu am avut niciodata, nici macar nu am intrat in vreuna vreodata, dar sper ca anul acesta sa pot face prima iesire cu familia si rulota. Cochetez cu ideea plecari in UK dupa o rulota, dar incerc sa strang mai multe informatii si bani ! Masini personale: Kia Sorento, Renault Megane2, Dacia Logan van. Permis BCE, asa ca nu cred sa fiu limitat de MMA. Pescar de delta si dunare ! 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Salutare @Adi Soverth si bun venit in aceasta comunitate! Succes ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 @Adi Soverth Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 @Adi Soverth ! Totodată îți dorim succes la găsirea rulotei perfecte pentru voi. Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 @Adi Soverth bine ai venit pe forum! Succes la achizitia rulotei si fire incordate iti doresc! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 @Adi Soverth Distribuie această postare Link către postare
Dascalu Marius 50 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Salut, Bine ai venit pe forum si mult succes in achizitionarea rulotei. Fir intins. Distribuie această postare Link către postare
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 , , . Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2018 Salutare si ! Distribuie această postare Link către postare