Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 (modificat) Lista actualizata 1. Cornel Gabor 17-19.03 2. Draghiciu Dumitru 16-19.03 3. George Stanescu 16-19.03 4. Alexandru A 5. Radu Ghita 16-19.03 6. Gica Papuc 7. Traian M 8. Dia George Modificat 1 Martie, 2018 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Tare as mai veni si eu insa nu am posibilitatea...deocamdata... Si a mai venit si iarna asta tarzie... Va urez vreme excelenta si petrecere placuta, dragi colegi ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Spun prezent de pe 16 pana pe 19.03 @George Stanescu plecam mai de dimineata? La buna vedere! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Stanescu 125 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 @Radu Ghita Din pacate putem pleca doar dupa ce vine Betty de la munca. Sper sa vina inainte de ora 16, Vorbim inainte de plecare la tel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 (modificat) Nici o problema, eu va astept. Modificat 1 Martie, 2018 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 @George Stanescu Asta inseamna ca de fapt suntem prezenti acolo pe 17. Ma gandesc ca, decat sa bajbaim noaptea pe acolo sa gasim locatia, mai bine plecam (pe 17 ) mai spre dimineata si ajungem in zona pe lumina! Ce zici? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 @Radu Ghita @George Stanescu , domnilor haideti sa mai lasam putin timpul sa treaca, sa vedem cum evoluează vremea în următoarele zile....oricum toti treceti pe la mine prin poarta, asa ca vedem cum facem.. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 @Alexandru A Asa facem! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Stanescu 125 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 @Radu Ghita @Alexandru A Asa vom face. Ziua s-a mai lungit oricum si sper sa fim gata pe la pranz. Am plecat noi pe Valea Doftanei la ora 13.00 fara sa stim unde ne vom opri si am apucat sa facem si focul pentru gratar pana la lasarea serii, asa ca... 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Eu nu pot decat sa va urez distractie placuta si vreme 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 Multumim @Alin Opran, te asteptam cu alta ocazie cand ajungi in tara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 Salutare . Am rezolvat cu serviciul si sunt prezent pe 16 la ora 14 cu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 @StefanCornel Gabor 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Stanescu 125 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 Cred ca rezolvam si noi cu o zi libera pe 16 asa ca vom pleca dimineata. Nu prea dimineata ca nii drag somnu' . Revin cu o confirmare. Lemne tre sa aducem de acasa? Facem si un foc de tabara sau fiind rezervatie nu avem voie? 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 Aduceti de acasa, ca nu gasiti lemne de foc acolo... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 Avem voie sa facem focul dar nu gasim lemne, fiecare aduce lemne. Pe 16 o sa fim acolo eu si Cornel. Apa pentru prima zi aduc eu Sambata mergem sa aducem. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Patriche Valentin 10 Semnalează Publicat 9 Martie, 2018 Incercam si noi sa va onoram cu prezenta pe data de 16 dupa-amiaza. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 9 Martie, 2018 Lista actualizata 1. Cornel Gabor 16-19.03 2. Draghiciu Dumitru 16-19.03 3. George Stanescu 16-19.03 4. Alexandru A 16.03 5. Radu Ghita 16-19.03 6. Gica Papuc 16.03 7. Traian M 8. Dia George 9.Patriche Valentin 16.03 Marti 13.03 voi afisa prognoza meteo pentru 16-19.03 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 9 Martie, 2018 Gica Papuc si cu mine tot pe 16 ajungem, ramane sa vedem cum ne intalnim cu ceilalti colegi.. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 10 Martie, 2018 Deci sunt 7 echipaje confirmate! Abia astept! Sper sa avem vreme 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 10 Martie, 2018 Da domnul Ghita 7 au confirmat datele si 2 cred ca vin. Prognoza meteo pentru Gura Dobrogei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 10 Martie, 2018 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Martie, 2018 Ce se mai aude? Gata cu pregatirile? Eu am rezolvat cu transportul. Imi instalez una de-asta in curte si pot merge la orice intalnire ! : 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Stanescu 125 Semnalează Publicat 12 Martie, 2018 Uraaa!! Ne teleportam 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 13 Martie, 2018 Buna seara . Eu am terminat cu pregatirile pentru weekend, de abia astept sa vin. O sa ajung in jur de ora 13, vineri. Sper sa ne distram si va astept cu o tuica fiarta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri