Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Martie, 2018 @StefanCornel Gabor Ora de sosire ar fi in jurul orei 14.00. Vremea tine cu noi, din cate am vazut in prognoza asta Sa nu uiti boabele de piper La buna vedere! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 13 Martie, 2018 @Radu Ghitaboabele de piper sunt puse. Daca vrei sa te astept la Kogălniceanu, sa îmi spui la ce ora ajungi si facem tuica impreuna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 13 Martie, 2018 Baieti, weekendul acesta este Sf. Patrick aici in Irlanda, cea mai mare sarbatoare non-religioasa din tara asta. Petreceri pe strazi, bautura si mancare O sa ma distrez si eu cu gandul la voi 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Martie, 2018 Cornele, te sun de pe drum. Mi-ar face placere sa mergem impreuna o bucata de drum Si pe urma sa facem o "coapta" cu 7 boabe de piper 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 @Alexandru A @George Stanescu Pentru ca doar maine, nu-i poimaine , aici (faceti click pe omuletul galben) am sa va astept vineri dimineata, la 09.20 - 09.30. Am sa opresc in aceasta parcare, pe sensul de mers catre A2. Pe partea cealalta a strazii se afla un siloz si alaturi o crama "Casa Panciu" Daca intarziati, nu ma cautati la siloz....... PS Daca n-aveti alt plan, cu @Gica Papuc pot sa ma intalnesc la Tatarani, la intrarea pe A3, la 08, 30 si venim impreuna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 @Radu Ghita eu sunt de acord, unde va este voua mai bine. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 Doreste cineva sa aduc apa pentru vineri seara ? Sambata de dimineata mergem la izvor sa luam apa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 Eu am sa aduc un bidon de 30 litri cu apa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 @Draghiciu Dumitru @Radu Ghita cate grade are apa..???? 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 Suficiente cat sa ne tina "deasupra" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 Tuturor colegilor participanti la aceasta intalnire, va doresc s-aveti parte de vreme frumoasa, distractie si voie buna! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 14 Martie, 2018 Chiar acum, Draghiciu Dumitru a scris: Doreste cineva sa aduc apa pentru vineri seara ? Sambata de dimineata mergem la izvor sa luam apa. Nea Mitica, apa este pentru spritz ? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 Eu aduc 60 l apa pentru noi toti si lemne de foc. Vineri la ora 14 eu sunt la locatie. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 Lista actualizata 1. Cornel Gabor 16-19.03 2. Draghiciu Dumitru 16-19.03 3. George Stanescu 16-19.03 4. Alexandru A 16.03 5. Radu Ghita 16-19.03 6. Gica Papuc 16.03 7. Traian M 8. Dia George 9.Patriche Valentin 16.03 Toti cei din lista sunt rugati sa confirme data de sosire . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Stanescu 125 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 Noi venim impreuna cu Radu , adica in jur de ora 14.00. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 Confirm 16.03 Asa cum zice George, in jur de 13, 30 - 14.00! Ne intalnim cu Cornel la Kogalniceanu si de acolo mergem impreuna! Am sa pun si eu in masina niste lemne. Abia astept sa vina ziua de maine. In momentul asta stau cam asa 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 Buna seara! Abia acum am ajuns si eu de la serviciu, am terminat toate pregatirile, iar maine dimineata merg sa iau rulota si il astept pe @Radu Ghita sa mergem impreuna. Ne vedem maine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Ciprian 33 Semnalează Publicat 16 Martie, 2018 Maine venim si noi sa va salutam. Daca are cineva nevoie de ceva sa ne spuneti. O sa venim cu ceva apa ca sa aveti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 16 Martie, 2018 Eu nu mai pot sa ajung. Va doresc petrecere frumoasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 16 Martie, 2018 Distractie placuta! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 16 Martie, 2018 Distractie maxima si vreme buna!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Martie, 2018 Neața, neața ! Distracție 100% este și ca să fie maximă, vă dorim să aveți și vreme făină ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 Atasez cateva poze ... 6 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 Salut! Le multumesc colegilor prezenti, dar si musafirilor @Ionel Uruc@Mihai Ciprianpentru atmosfera creata. Ne-am simtit foarte bine, insa mini vacanta s-a scurtat din pacate, din cauza vremii nefavorabile. Va atasez si cateva poze 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 19 Martie, 2018 Bine ca am apucat sa serbam primavara, ca deja a venit iarna..... 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri