Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2018 Buna ziua Am vandut masina mea freelander 1 motor 2, 5l sport pe benzina si gaz iar cumparatorul nu a vrut sa achizitioneze si urmatoarele piese de rezerva: 1. cutie automata 2.planetare fata 3.cardan parte din fata cu tripoda noua 4.rampa injectoare cu injectoare 5.pompa de benzina 6.cutie de transfer care trebuie reparata 7.lanturi pentru iarna 8.set proiectoare fata 9.motoras relanti Tel. 0721930633 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2018 Adauga si un nr de telefon nea Mitica! Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2018 Este nr de telefon la semnatura Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2018 Semnatura nu este vizibila cand accesezi forumul de pe telefon. L-am adaugat eu in anunt... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2018 Multumesc mult Daniel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri