Ilas Mihai 5 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 (modificat) Ziua buna tuturor Mă bucur sa ma “laud” ca am devenit proprietar de rulota. Nu cunosc mai nimic despre rulote și mi-ar face mare plăcere sa găsesc răspuns la multe întrebări pe care le am in minte referitor la rulote. Suntem posesorii unei rulote Knaus Suedwind 530 din anul 1985. Sper ca nu voi deranja prea mult pe acest forum și sa pot și eu cândva sa dau niște sfaturi sau păreri utile pentru alții ca mine in prezent. Va multumesc și va doresc o zi minunata! Modificat 25 Februarie, 2018 de Radu Ghita Prezentarea rulotei se face in sectiunea dedicata! Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi! Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 ... Distribuie această postare Link către postare
Radu B 226 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Bun venit alaturi de noi !!! La cat mai multe iesiri cu !!! Distribuie această postare Link către postare
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Salutare si bun venit @Ilas Mihai. Cu certitudine vei gasi aici o multime de raspunsuri la intrebarile tale. Citeste ce s-a scris anterior despre subiectul/ subiectele care te intereseaza, participa la discutii si pune intrebari suplimentare daca nu-i totul lamurit! "Deranjeaza-ne" ca nu-i suparare! De asemenea, asteptam cu nerabdare sa ne prezinti descrieri si imagini din iesirile tale viitoare. Nu in ultimul rand, am rugamintea sa ne prezinti rulota ta intr-un topic nou aici Multe iesiri frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 @Ilas Mihai si bun venit in randul posesorilor de rulote Knaus. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 @Ilas Mihai Să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 @Ilas Mihai ! Să vă bucurați de căsuța voastră la cât mai multe ieșiri reușite. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 Salutare @Ilas Mihai si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 @Ilas Mihai Distribuie această postare Link către postare