Ilas Mihai 5 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Pot sa va spun de început ca am devenit posesori de rulota din “greșeală”. Nu cunosc foarte multe despre rulote așa ca am sa va prezint câteva poze. Ceea ce știu este ca este un Knaus sudwind 530 din anul 1985 luna Septembrie. Las imaginile sa vorbească de la sine deoarece eu nu cunosc prea multe pentru o prezentare corespunzătoare. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Sa o stapanesti sanatos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 Să o stăpâniți sănătoși și să vă bucurați de ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 S-o stapaniti cu drag si sa va ofere vacante minunate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi si cat mai multe vacante cu ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri