Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 (modificat) Vă salut! Mă numesc Florin, căsătorit și cu 2 "derbedei" in posesie: unul de 5 anișori si prâslea de 1 anișor. Pasionați de ieșirile in natură si hotarâți ca in perioada urmatoare sa trecem de la cort la o rulotă frumoasă, numai să treacă viscolul mai repede. Cu promisiunea ca deîndată ce vom lua o ruloțică să impărtășim bucuria cu voi, vă mulțumesc tuturor pentru prețioasele informații pe care le postați. Modificat 27 Februarie, 2018 de Radu Ghita 2 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 @Braslasu Florin Distribuie această postare Link către postare
Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 mulțumesc Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 @BREBEANU SORIN ! Sa fiti sanatosi cu totii, sa-ti vezi piticii mari si sa aveti drumuri bune Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Salutare @Braslasu Florin si bun venit in aceasta frumoasa comunitate! Succes la cautari si visul vostru sa devina realitate cat mai curand! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 @Braslasu Florin și succes la achiziționarea rulotei perfecte pentru voi. P. S. Un prim sfat, este clar că având în posesie cei doi prichindei , veți avea nevoie de o rulotă cu două spații de dormit. Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 în urmă cu 10 ore, Sorin Leitoiu a scris: @BREBEANU SORIN ! Sa fiti sanatosi cu totii, sa-ti vezi piticii mari si sa aveti drumuri bune Sorine, ai vrut sa zici Braslasu? Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 @Braslasu Florin Distribuie această postare Link către postare
Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Mulțumesc pentru primire! 1 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 printre si succes in achizitionarea rulotei! Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 24 Martie, 2018 Cum v-am promis ca deindata ce luam rulota, o sa impartasim bucuria cu dumneavoastra iata ca a venit momentul. Ne-am cumparat T E C king model 440t impecabila , toate functionale , cu doua spatii de dormit , cu baie dar fara dus(urmeaza sa se amenajeze) . Si abia asteptam sa o scoatem la plimbare!!! Am cautat in mod special un model european pentru ca imi par mult mai durabile ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 24 Martie, 2018 Acum este in curatenie generala! Distribuie această postare Link către postare
Petre 151 Semnalează Publicat 24 Martie, 2018 @Braslasu Florin Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 24 Martie, 2018 Salutare si Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 25 Martie, 2018 Bun venit...si spor la ruloteala ! Distribuie această postare Link către postare