Nita Mihai 1 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 (modificat) Buna ziua! Ma numesc Nita Mihai, sunt din Bucuresti si tocmai am cumparat o rulota Hobby 440, cu care sper sa-mi petrec multe vacante cu familia, de aici inainte. Modificat 1 Martie, 2018 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Salutare, Sa va bucurati de multe iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate @Nita Mihai ! PS...Aceasta e o sectiune de prezentare membru, de aceea am editat topicul, am sters pozele si te rog sa faci prezentarea rulotei in sectiunea corespunzatoare! Distribuie această postare Link către postare
Nita Mihai 1 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 (modificat) Multumesc de intelegere! Abia am reusit oricum sa postez si chiar m-am intrebat daca trebuie sau nu sa pun poze. M-a convins butonul pentru inserari. Modificat 27 Februarie, 2018 de Daniel P 1 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 printre Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 @Nita Mihai Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi ! Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 .. Iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 @Nita Mihai Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 @Nita Mihai și vacanțe frumoase să aveți cu căsuța voastră mobilă ! Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi , vacanțe multe si frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 4 Martie, 2018 Salut @Nita Mihai Distribuie această postare Link către postare