Viorel C.

Probleme hosting forum

1 postare în acest subiect de discuţie despre Probleme hosting forum

Probleme hosting forum

Viorel C.

In dimineata aceasta am primit un mesaj din partea celor unde este hostat forumul, la apelurile si mesajele trimise frecvent de catre mine, datorita neplacerilor cauzate in ultima vreme referitoare la functionalitatea forumului.

Iata mesajul:

"Bun gasit,

Dorim sa va informam ca serverul de gazduire Norwich va fi migrat de urgent in aceasta dimineata datorita unor erori de hardware aparute. Dorim sa "profitam" de aceste erori si sa schimbam serverul cu unul de 5x mai puternic si mai securizat. De asemenea noul server va fi gazduit in Amsterdam - Olanda.  Timpul estimativ pentru aceasta migrare este de aproximativ 24 ore. In acest interval de timp site-urile vor fi functionale, dar avem rugamintea sa nu faceti modificari (la fisiere sau la baza de date) pentru ca este posibil ca in timpul sincronizarii noile informatii sa nu fie adaugate. De asemenea, va rugam sa luati in calculcul ca in timpul migrarii pot aparea scurte intreruperi de server.

Va multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa CndHost.Ro"

Cu alte cuvinte, in situatia ca se va posta ceva pe forum astazi, duminica 16 martie, este posibil ca acele postari sa nu apara in forum.

Cred ca este de datoria mea ca si Administrator al forumului sa fac aceasta precizare.

:-)

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.