Danut Capra 15 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 Buna ziua. O intrebare pentru colegii mai priceputi. Cum pot astupa gaurile din caroseria rulotei ; sunt cele din poze. Am tot citit pe forum dar nu m-am lamurit. Multumesc anticipat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 E destul de dificil ... Eu in locul tau as umple acele locuri cu chit auto, apoi slefuit si acoperit cu un sticker... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Danut Capra 15 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 Mersi de raspuns. Daca umplu cu SIKAFLEX si dupa pun sticker ar fi ok? Ce model de SIKAFLEX sa folosesc? Stima. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 Orice model daca ai disponibil...daca nu, iti recomand sa cumperi Sikaflex 11 Fc, pentru ca-l vei putea folosi si pe viitor la o eventuala etansare...Spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 (modificat) Olandezul, proprietarul inițial a montat suportul mesei din partea din fața a rulotei pe partea laterală în fața roții, folosind-o mai mult ca sigur în cort. Noi am remontat suportul în interior și am astupat găurile cu silicon sanitar normal din belșug până a "dat pe-afară" și i-am făcut o "ciupercă" pe exterior lipită de jur împrejurul găurilor. Modificat 6 Martie, 2018 de Ovidiu-Betty Modificare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Danut Capra 15 Semnalează Publicat 6 Martie, 2018 Multumesc colegi pentru informatii. O sa revin cu poze dupa rezolvarea problemei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri