Timofti Razvan 20 Semnalează Publicat 17 Martie, 2018 Va salut! Sunt pe cale sa achizitionez o rulota wilk si mi-au fost de un real folos informatiile de pe forum.Sper sa intru cu drepturi depline si sa ma bucur impreuna cu sotia si cei trei copii de natura.Toate cele bune va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 17 Martie, 2018 Bun venit @Timofti Razvan Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Martie, 2018 @Timofti Razvanși dacă înainte de achiziție ai "răsfoit" acest forum, sunt sigur că ai făcut alegerea perfectă pentru familia voastră. Mult noroc, drumuri bune și să vă bucurați de cât mai multe ieșiri reușite cu voastră. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 @Timofti Razvan Baftă la achiziționarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 Si spor in cautari. Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 @Timofti Razvan Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 Bine ai venit printre noi! Multa bafta la achizitie! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 Salutare @Timofti Razvan si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 si bafta multa in achizitionarea rulotei mult dorite Distribuie această postare Link către postare
Timofti Razvan 20 Semnalează Publicat 20 Martie, 2018 Multumesc pentru primire! Astazi am semnat contractul de vanzare pentru .... 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Martie, 2018 Felicitari! Te-asteptam cu prezentarea in sectiunea "Rulota mea" ... Distribuie această postare Link către postare