Cosmin Turcitu 0 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 Salutare ! Cine ma poate ajuta cu un sfat sa achiziționez o rulota? Ma tot uit de ceva zile prin anunțuri și chiar nu știu ce sa aleg, datorită faptului ca nu știu mai nimic despre ele ! Fiind la început nu vreau sa cumpăr una scumpă, ca idee, undeva la 2000€! Am găsit una care mi-a făcut cu ochiul oarecum Elddis Va rog sa ma ajutați cu ceva păreri! Va multumesc anticipat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 Inainte de toate, poate ar fi fost potrivit sa ne spui cateva cuvinte despre tine in sectiunea "Prezentare membru", asa cum e normal cand intri intr-o comunitate... Apoi daca citesti topicurile din sectiunea " Sfaturi achizitionare rulota" , poate te ajuta sa te luminezi putin si sa gasesti mai usor raspunsuri la necunoscutele tale...Succes! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin Turcitu 0 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 în urmă cu 11 ore, Daniel P a scris: Inainte de toate, poate ar fi fost potrivit sa ne spui cateva cuvinte despre tine in sectiunea "Prezentare membru", asa cum e normal cand intri intr-o comunitate... Apoi daca citesti topicurile din sectiunea " Sfaturi achizitionare rulota" , poate te ajuta sa te luminezi putin si sa gasesti mai usor raspunsuri la necunoscutele tale...Succes! Am tot citit topicurile bazate pe aceasta tema, am pus un link cu una care mi-a plăcut și ma gandeam ca putem discuta pe lângă tema asta! Ma gândesc dacă ma puteți ajuta cu ceva păreri apropo de aceasta pe care am găsit-o! O sa îmi fac prezentarea, nu am știut ca trebuie sa urmez acest pas! Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Martie, 2018 @Cosmin Turcitu Important este să alegi câteva din pozele anunțurilor .... apoi să mergi să le vezi împreună cu cineva care are habar cât de cât de ceea ce înseamnă o rulotă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri