Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 19 Martie, 2018 Pregatiri pentru recolta acestui an 6 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Martie, 2018 Frumos @Radu Ghita! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 19 Martie, 2018 Tot respectul Radu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 19 Martie, 2018 Super răsaduri ..... sigur și recolta va fi pe măsură 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 19 Martie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.858 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2018 @Radu Ghita Omul gospodar, il recunosti dupa gradina si unelete (scule) ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 Cum stăm cu recolta de toamnă @Radu Ghita ? Murături, conserve pentru iarna care vine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Salutare si iertare pentru intarzierea cu care raspund! Am fost o saptamana plecat din tara. Abia ieri dupa amiaza am revenit. @Daniel P Iata si cateva aspecte din gradina de langa casa, surprinse de-a lungul sezonului! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Felicitări ați trecut la producția de masă, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 @Emil Vinteler Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 22 August, 2019 Așteptăm poze și de anul acesta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Valentin Busca 138 Semnalează Publicat 22 August, 2019 Ca in fiecare an! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 23 August, 2019 Felicitari YPS (Yelow Pearl Shaped)-urile se numara printre favoritele mele! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri