Oncescu Cristian Virgil 2 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 Bună ziua tuturor. Nu am încă rulotă, dar este bine că mă aflu printre rulotiști, pentru că este în proiect pentru la vară. Și cum este bine să îți faci iarna car și vara sanie, acum am posibilitatea să aflu amănunte și să cer ajutor și informații, pentru care mulțumesc anticipat. 2 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 @Oncescu Cristian Virgil şi spor la "răsfoitul" forumului. La final sigur vei face alegerea cea mai bună pentru voi ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Teodorescu 21 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 27 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: @Oncescu Cristian Virgil şi spor la "răsfoitul" forumului. La final sigur vei face alegerea cea mai bună pentru voi ! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 printre si mult succes in cautarea casutei pe roti! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Oncescu Cristian Virgil si succes! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 @Oncescu Cristian Virgil Baftă în căutarea rulotei dorite Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 .... Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 Bine ai venit alaturi de noi @Oncescu Cristian Virgil Distribuie această postare Link către postare