Rosaidan 0 Semnalează Publicat 25 Martie, 2018 Bine v-am gasit. Ma numesc Liviu sunt din Bucuresti , urmeaza sa imi achizitionez o rulota . M-am inscris in ideea de a invata de la cei mai experimentati si de a impartasi experiente. Multumesc. Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Martie, 2018 Liviu ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 @Rosaidan Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 Salut Liviu si bun venit in aceasta comunitate! PS Te rog sa-ti schimbi si numele de utilizator, asa cum prevede regulamentul si oricum "Liviu" suna mai bine decat "Rosaidan" ! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Martie, 2018 şi succes la achiziţionarea casuţei ! Distribuie această postare Link către postare