Ciprian Alin 5 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 Numele meu este Ciprian, sunt din Cluj-Napoca, si tocmai ce am achizitionat o rulota Chateau Beyerland 460, din 2009. Deocamdata nu stiu mare lucru despre acest domeniu, de aceea si ideea de a ma inscrie pe acest forum, pentru a gasi o mana de ajutor. Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 Ciprian printre frumoasa, eleganta sa o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea , vacante frumoase si drumuri bune! sfaturi si sugestii o sa primesti de la colegii nostri mai experimentati! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 Salutare @Ciprian Alin si bun venit alaturi de noi, in aceasta frumoasa comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 @Ciprian Alin Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 Bun venit pe forum.Participă la iesirile grupului Cj-Ms si nu numai si o sa ai parte de explicatii si sfaturi, sau pur si simplu iesiri in natură 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 @Ciprian Alin Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 @Ciprian Alin ! Făină de tot rulota voastră. Așteptăm să ne-o prezinți în topicul dedicat. Nici "tractorul" nu este mai prejos. Să aveți noroc de multe, multe ieșiri reușite cu vostru. Distribuie această postare Link către postare
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 Salut ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 @Ciprian Alin Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 Bun venit...frumoasa casuta.. Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 @Ciprian Alin! Asteptam poze cu frumusetea ta Distribuie această postare Link către postare