Mihai K 20 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Cum am scris si la prezentare, dupa cativa ani de cochetat cu ideea unei rulote, am comis-o Este un Knaus Sudwind 450M din 1996, a fost adusa din Olanda. Poze inca nu am. Urmeaza balamucul cu Cartea si actele. Am ceva modificari pentru ea, transformare 1 zona luat masa in pat fix, boiler si instalatie off-camp. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Bine ai venit în "Klanul Knaus" Să ai vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu P.s. poate reușești să ne arăți și câteva poze .... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Sa aveti parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai K 20 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Acum mi-a picat fisa. Am niste poze de la cine mi-a vandut-o. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Bun venit in randul posesorilor de rulote Knaus. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 S-o stapaniti cu drag si sa va ofere vacante frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Dumitru 2 Semnalează Publicat 9 Mai, 2018 felicitari pt alegere... si drumuri fara gropi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Dinu 129 Semnalează Publicat 9 Mai, 2018 Drumuri intinse si vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri