Cristi N. 17 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Sunt rulotist de un an, dar abia acum m-am hotarat sa-mi fac cont aici.Bine v-am gasit. Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 @Cristian M. Nechita P.s. așteptăm să ne prezinți și nouă rulota, în secțiunea special dedicată, eventual și mașina cu care o tragi .... 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Salutare @Cristian M. Nechita si ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 @Cristian M. Nechita și să știi că ai făcut alegerea corectă înscriindu-te pe acest forum ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 Bun venit alaturi de noi @Cristian M. Nechita Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2018 O mana calduroasa si de la Braila @Cristian M. Nechita! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Cristi N. 17 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 Multumesc tuturor pentru urari. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 în urmă cu 7 ore, X10w12kt a scris: Multumesc tuturor pentru urari. Nu inteleg de ce ti-ai schimbat numele de utilizator, in contradictie totala cu ce prevede Regulamentul acestei comunitati... Poate crezi ca esti mai interesant asa, dar eu iti acord o saptamana sa revii la vechiul nume, sau sa-ti alegi altul care sa corespunda cu regulamentul...In caz contrar, vei fi banat definitiv si contul tau va fi sters...O zi buna! 1 2 Distribuie această postare Link către postare