Ciprian Alin 5 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Salutare. In rulota ce am achizitionat-o, am 2 butelii de gaz. Nu inteleg care ar fi intrebuintarea celei din imagine.iar pentru cea de mai jos, oare am nevoie de ceva adaptor pentru incarcare, sau pur si simplu se incarca normal. Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Cea de sus, cu ceasul montat se poate folosi la un accesoriu care functioneaza pe gaz, gen gratar Cadac, lada frigorifica, etc.... Cea de jos, se incarca normal, ca orice butelie de aragaz la statiile GPL, cu conditia ca cel care incarca sa aibe reductie in posesie si sa si vrea s-o incarce... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
F.Cristian 26 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Si la prima trebuie sa scoti ceasul ala pentru incarcarea buteliei. Altfel nu o poti incarca. Pentru a 2-a treaba e simpla, asa cum a zis si Daniel. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Alin 5 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Multumesc frumos. Oare gasesc eu undeva reductie?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Salut, intra pe exis.ro Adaptor butelie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Da, doar ca nu se potriveste direct, si butelia si adaptorul avand filet exterior - trebuie o mufa adaptoare care nu este la Exis. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Salut Inceara in pietele din Cluj la magazinele cu de toate (la Rusi) sau unde se vand butelii de voiaj (tot in piata). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
F.Cristian 26 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 Alin, nu te chinui cu reductia. La alimentare GPL oricum nu o alimentezi tu, alimenteaza doar reprezentantul statiei. Daca acela doreste sa ti-o incarce, are el reductie. Daca nu vrea si ai tu, tot degeaba! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 Sunt si in Grecia (de exemplu) pregatiti cu adaptoare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin P. 34 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 Unde se gaseste butelie asa mica? Eu o am pe cea mare, dar nu am pe cea mica....si am accesoriu pe gpl :)) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 Bazar, talcioc etc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
F.Cristian 26 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 Cosmin, in Grecia pleci cu butelia plina. Pentru frigider (off-camping) iti ajuge destul de mult. Eu nu cred ca iti incarca in Grecia. Eu am rulota de ceva ani si n-am avut nevoie de acest adaptor nici macar o singura data! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2018 Depinde, poate unii pot merge doar cu o butelie mica, sau in off-camping cu consum mare de gaz, sau sunt suficienti de binecuvantati sa stea o perioada mare acolo (eu unul as vrea!) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri