Ciprian Alin 5 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac: In momentul in care deconectez rulota de la cablu de curent exterior, raman fara gram de curent, din ce am vazut eu sub canapea exista o baterie de 100 Ah, dar rulota are si un sistem de miscare care se actioneaza din telecomanda, si banuiesc ca bateria este de la acel sistemoare nu am baterie pentru consumul de curent din rulota???? Si daca nu, care ar fi solutia pentru a avea curent intern??? Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Va trebui sa vii la rulota cu un electrician auto sau un rulotist cu ceva experienta in domeniu electric, sa vada despre ce e vorba...problema poate fi mai simpla si sa tina de cateva conexiuni, comutator sau sigurante, dar si mai complexa... si dupa cate vad, electrica auto nu e punctul tau forte...de aceea, sfatul meu e sa nu te bagi si sa o vada cineva care are ceva cunostinte de electrica ...Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Alin 5 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Ok, multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri