Pascu Bogdan 10 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2018 Va salut colegi, sau mai bine spus viitori colegi, ca-s proaspat in domeniu. Ma numesc Bogdan Pascu, sunt din Buzau, inregistrat in '89, IT-ist in meserie, pasionat complet de fiare (d-astea domestice, in special cu 4 roti), iesiri in natura sub orice forma(2x4 cu rucsac, 4x4 motorizat si mai nou, am mai adaugat inca o punte dupa masina. Din perspectiva mea, scopul inscrierii mele pe acest forum este de a ne cunoaste, de a impartasii experiente, ajutor reciproc, documentare asupra rulotei din ograda, descoperirea acestui nou capitol din viata mea! Toate cele bune! 3 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2018 printre noi Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2018 ! Distribuie această postare Link către postare
Alin Ifrim 478 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2018 Bun venit în club! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 @Pascu Bogdan Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 Salutare @Pascu Bogdan si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 Bun Venit ! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Pascu Bogdan 10 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 Va multumesc pt urarile de bun venit! Am atasat ceva poze cu casuta mobila in topicul dedicat! Toate cele bune! 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 Bun venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare