Mariana Tane 47 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 (modificat) In primul rand multumesc de accept! Ma numesc Mariana Tane, sunt din Campia Turzii, jud Cluj, proaspat intrata in lumea rulotistilor prin intermediul prietenilor.Dupa parerea mea, forumul este un loc bun de a cunoaste persoane noi cu aceleasi preocupari. Modificat 11 Aprilie, 2018 de Mariana Tane 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2018 (modificat) @Mariana Tane ! Se pare că la Câmpia Turzii, cineva (și nu spunem cine, nu-i așa @Emil Vinteler și Manu) a cam virusat lumea cu acest microb, rulotismul. Sau greșesc ? Mă rog, nu contează neapărat până la urmă, sperăm însă să vă alăturați și voi grupului Mureș-Cluj și de 1 Mai să sărbătorim muncitorește la Valea Ierii. Modificat 11 Aprilie, 2018 de Ovidiu-Betty Completare 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 @Mariana Tane Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 Sarutmana @Mariana Tane si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Mariana Tane 47 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 Se pare că la Câmpia Turzii, cineva (și nu spunem cine, nu-i așa @Emil Vinteler și Manu) a cam virusat lumea cu acest microb, rulotismul. Sau greșesc ? Aveti dreptate, desi daca ma gandesc bine, eram deja virusati, doar ca virusii erau in stare latenta, ei doar i-au trezit :P Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 @Mariana Tane si al tau sot, Tanelul. Sunteti definitiv molipsiti de rulotism. Distribuie această postare Link către postare
Mariana Tane 47 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 Emilut si Manuela , nu stii tu vorba aia? " CIne se aseamana se aduna" ? 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 în urmă cu 12 ore, Mariana Tane a scris: In primul rand multumesc de accept! Ma numesc Mariana Tane, sunt din Campia Turzii, jud Cluj, proaspat intrata in lumea rulotistilor prin intermediul prietenilor.Dupa parerea mea, forumul este un loc bun de a cunoaste persoane noi cu aceleasi preocupari. Da-mi voie sa completez: este un loc bun pentru a lega noi prietenii. Vezi grupul Cluj-Mures ( sau Mures-Cluj, ma rog). Distribuie această postare Link către postare