Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Multumesc..cautam ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin C. 72 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 La 4/12/2018 la 23:29, Paraschiv Adrian a scris: Multumesc frumos tuturor , intradevar 560 interior , ofeta spatiul suficient pentru 3 persoane ! Cu plimbatul mai putin ... O tinem ca si casa de vacanta la munte !! Pacat de ea . E prea frumoasa, asta e rulota care se cere umblata, nu sa stea pe post de cabana. As fi vrut sa am asa o rulota pentru iesiri si concedii. Din pacate a mea e o englezoaica din 1993. Ce sa facem, ne multumim si cu babe . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Constantin Nedelcu 14 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 foarte frumoasa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Salut ..sa stii ca nu sunt singurul rulotist care procedeaza astfel ..cunosc multii rulotisti , care au rulota doar pentru a merge cu ea la mare ..doar pentru perioada sezonului ! Eu prefer muntele..si poate tine loc cu brio de cabana ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Multumesc Constantin !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel C. 17 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 în urmă cu 5 ore, Paraschiv Adrian a scris: Salut ..sa stii ca nu sunt singurul rulotist care procedeaza astfel ..cunosc multii rulotisti , care au rulota doar pentru a merge cu ea la mare ..doar pentru perioada sezonului ! Eu prefer muntele..si poate tine loc cu brio de cabana ! Sa o stapanesti sanatos Adi, si eu sunt de acord cu tine, dar vara tot imi iau Micutza si ma duc la mare...macar o luna, si apoi ma intorc la munte, langa voi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2018 Multumesc Daniel , daca am avea si noi timp mai mult la dispozitie , cu siguranta ca am fii luat si noi drumul spre mare .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri