Alex E 57 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 Salutare, Poate ca trebuia de mult sa fac pasul asta. Anul trecut am cumparat o rulota Knaus Sudwind 420 Goldedition. Am avut cateva calatorii cu rulota prin Romania. Sunt foarte incantat de aceasta experienta. Imi perminte sa lucrez chiar daca nu sunt in Bucuresti. Planuiesc sa fac si cateva trasee europene mai lungi. As dori sa ii montez panouri solare, eventual un mover in viitor. Va tin la curent cu ce drumetii planific/voi face cu rulota. Multumesc pentru aceasta comunitate. Am gasit multe sfaturi utile pe acest forum. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 Foarte frumoasă. Să o folosiți sănătoși și fără probleme ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2018 Frumoasa .!..sa te duca prin locuri minunate si indepartate ! Dar si pe la noi prin tara .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2018 S-o stapanesti cu drag si vacante minunate in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Sa o stapanesti cu drag!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri