Aidu 1 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2018 Ce accesorii am inteles ca imi trebuie: -cablu electric sa ma racordez la priza. -furtun sa alimentez bazinul de apa. Imi trebuie si pompa submersibila, ca sa scufund in rau pt a alimenta cu apa din rau? Apa de la chiuveta miroase ingrozitor. Trebuie sa adaug solutie roz in bazinul general? Altceva?? ma refer la esentiale, nu aer conditionat etc Si de unde achizitionez ; magazine de specialitate, online? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2018 Daca stai in camping iti trebuie cablu la 220v. Sau daca vrei poti sa treci pe 12v cu panou fotovoltaic. Nici o data nu se ia apa din rau pentru spalat pe dinti si gatit.Poti folosi un bidon de 20-30l sa aduci apa de izvor sau robinet si cu o pompa o introduci in rezervor Introdu pastile cu clor pentru a curati sistemul de apa si rezervoruL de la WC. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2018 Am si panou fotovoltaic!! Pai... nu vreau sa ma spal pe dinti cu apa din rau, nici sa gatesc. Dar parca n-ar fi rau pt wc sau dus Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri