Dobre Valeriu 10 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Salutare, m-ar interesa sa achiziționez un cort wc/dus. Daca are cineva de vânzare, sau un sfat pentru de unde să cumpăr m-ar ajuta. Mulțumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru A. 85 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Salut! Gasesti produsul la Decathlon, in jur de 190 ron. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Cabina de dus Dechatlon: Cort dus: 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dobre Valeriu 10 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Mulțumesc pentru răspunsuri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Incearca aici ..Laurentiu 0749 174 822, eu am cumparat de la el , pe la 100 -120 ron , nu mai stiu sigur ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dobre Valeriu 10 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Am sunat la acel număr și mi-a spus că o sa vina corturile in aproximativ 3 săptămâni. A rămas să revin eu cu un telefon. Mulțumesc pentru recomandări. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Bravoo..este super baiat !rulotist si el , are mai multe pentru rulote ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri