Marius George 181 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Deoarece este un weekend prelungit in acea perioada dorim sa organizam o intalnire la Iepuresti. Daca sunt doritori va asteptam cu drag. In momentul de fata suntem 12 echipaje: 1- @Marius George 2- @Lucian I 3- Stan Bogdan 4- @Lungu Marin 5- @Marius Negru 6- @Cristian Stoica 7- Popa Alexandru 8- @Vasile Liviu 9- Mihai Marin 10 - Cristian Ionita 11- @Gabriel F 12- Sergheidin 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Se alatura Serban Catalin si Florin Stan 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2018 Inca 2 echipaje, Ada Alecsa si Radu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2018 Ma alaturam si eu, dar anul acesta am planificat sa petrec 1 Mai la Letca Noua, alaturi de 10 -12 echipaje de prieteni rulotisti... Va doresc tuturor vreme frumoasa si distractie maxima! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2018 Multumim frumos @Daniel P Astazi am fost la Primaria din Iepuresti pentru a cere aprobare, am vorbit cu secretara ca de fiecare data si totul este ok. Ne roaga foarte frumos sa pastram curăţenia, sa nu intram in padure deoarece proprietarul este foarte agresiv si sa nu facem plimbari/drifturi cu masinile pe, pasune. De asemenea trebuie sa lasam loc pentru adapatul vacilor. Dupa primarie am sunat seful de post pentru a sti si dansul de noi si ne roaga daca facem foc de tabara sa fim foarte atenti cu el. Anul trecut am cumparat lemne lucru care probabil il vom face si anul acesta insa ne roaga seful de post sa cerem ceva la mana in caz de eventuale discutii sa putem dovedi de unde provine acel lemn. Sper ca cerintele dansilor nu sunt foarte mari si totul va iesi foarte ok ca de fiecare data. Apa se poate lua din curtea Primariei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2018 Mai participa Cristi Nastase zis Bucataru, Ionel Generalu si Sibiceanu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 22 de echipaje pana acum si de maine vor fi 4 pe camp Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2018 Primele doua rulote Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2018 Si primii musafiri....aseara pe la apus de soare... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2018 Multumim pentru vizita si berea rece @Stefan P 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2018 Chiar ca a fost rece si buna, asa a meeers!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri