Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2018 Multumesc pentru accept ! Bine v-am gasit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2018 @Adrian Popa! Frumos ansamblul din poza Cand ai timp o descriere si cateva poze cu rulota din interior te-ar propulsa definitiv in inimile rolotistilor din forum Ai sa vezi ca...... curiozitatea este o trasatura definitorie a noastra 2 Distribuie această postare Link către postare
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2018 Multumesc pentru apreciere! Voi mai pune poze cat de curand! Este rulota achizitionata de la Viorel ! Tin sa ii multumesc ! Vineri am ajuns cu ea la Bucuresti ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2018 @Adrian Popa 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.788 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 @Adrian Popa Să o stăpânești sănătos 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 , sa o folositi sanatosi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 @Adrian Popa ! Făină tare rulota. Să o folosiți sănătoși și fără probleme. 1 Distribuie această postare Link către postare
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Va Multumesc tuturor pentru urari! Distribuie această postare Link către postare
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Acesta este istoricul , in ceea ce ma priveste cu referire la Rulote de prin '89 pana prin 2014 .... Si acum ceva timp am luat decizia de a-mi lua propria rulota , acesta fiind ansamblul Bunicului meu! 6 Distribuie această postare Link către postare
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Deci te tragi din neam de rulotisti! Felicitari pentru achizitie Tare de tot ansamblul bunicului ce model de rulota este? 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.877 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 @Adrian Popa te salut si .... 1 Distribuie această postare Link către postare
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 (modificat) @Alin Opran Multumesc! Este facuta de el de la 0 ..... avea cam 2500 de kg .... nu m-as incumeta nici cu Fordul sa o trag ..... Era o aventura plecarea in concediu ...... se facea rosu la semafor pana pleca , cu ea de pe loc! Modificat 2 Mai, 2018 de Adrian Popa Distribuie această postare Link către postare
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 (modificat) Ne cam mutam cu totul .... stateam cate o luna la mare, una la munte......... apoi dupa ce a iesit la pensie statea din mai pana la sfarsitul lui septembrie la munte Modificat 2 Mai, 2018 de Adrian Popa 4 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Salutare @Adrian Popa si bun venit in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Sa Vina VARA Zic! si multumesc pentru Urari! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 (modificat) Buna Dimineata! Astazi am reusit sa o botez si eu , in sfarsit! Modificat 13 Iunie, 2018 de Adrian Popa 1 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 17 Martie, 2020 @Adrian Popa 1 Distribuie această postare Link către postare