Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 Salut toti rulotistii , Home Car Rally 382 din '89. Opțiuni standard fără modificări desi as vrea pe viitor o energie independenta . As vrea sa modific priza din 7 în 13 pinii , pe mașină am cu 13 , si tare mi-ar prinde niște ajutor. O nelămurire as mai avea , aceasta fiind cupla . A avut anti-balans? Dacă da îi mai pot pune ? Si ce mentenanța ar trebui făcută la sistemul de frânare . În rest toate bune si frumoase. Doresc tuturor plimbări multe si plăcute . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 Cupla anti balans a avut , dar cred ca s-a stricat ceva la ea si i-au scos cei doi , , pinteni ... care o alcatuiau ...nu stiu denumirea lor dar stiu cum arata Nu cred ca vei gasi o cupla identica ca cea initiala sau daca vei gasi este scumpa.....bine ca nu este stricata cupla in sine Parerea mea este ca merge si asa , fara sa te doara capul 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 Frumoasă și întreținută pentru vârsta ei. Îmi place și profilul caroseriei. Să o folosiți sănătoși și fără probleme. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 Vacante multe si placute sa aveti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Frumoasa rulota sa aveti parte de ea!!!Cupla ta era antibalans model SSK2 si pe net gaseti de cumparat una identica cu vreo 300 ron, da-i un search pe google si vezi ce gasesti, daca nu poti pune orice cupla vrei tu. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 S-o stapanesti cu placere! Vacante minunate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 @Claudiu Nae Să o stăpânești sănătos 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Sa o stapaniti cu drag!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri