Stefanstefan 144 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Salut, Recent, cu ocazia mini vacantei de 1 mai am fost la Manastirea Tismana. Zona este foarte linistita iar Manastirea este minunata. Locatii de campare sunt la tot pasul dupa ce treci de Manastire. Izvor cu apa potabila este putin mai jos de Manastire in fata postului de pompieri. In localitatea Tismana gasiti si un magazin Profi foarte bine aprovizionat. Zona este propice si pt plimbari cu bicicleta. Atasat si cateva poze. 6 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2018 Buna seara.Foarte frumos in special pt. copii As avea o intrebare? Stiti cumva cum este drumul spre Herculane. O seara buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2019 @Stefanstefan, multumim pentru imagini si pentru recomandarea locatiei care este superba. Daca mai ai fotografii din zona, ne-am bucura sa le postezi in acest topic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinD 39 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2019 Super locatia . Am salvat-o pe harta mea. Când trec in zona nu am s o ratez . Multumim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri