Varga Adrian 1 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 As avea o intrebare. Cum pot sa fac si eu rost de steag romanesc cu rulota pe ea?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Asta nu seamana deloc a topic de prezentare, asa ca l-am trecut la off-topic... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Varga Adrian 1 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 în urmă cu 17 ore, Daniel P a scris: Asta nu seamana deloc a topic de prezentare, asa ca l-am trecut la off-topic... ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Varga Adrian 1 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 Atunci nu primesc răspuns? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 Participă la una din intalnirile comunități si sigur o să primesti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Varga Adrian 1 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 unde cand?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri