Petre S 116 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 F e l i c i t a r i @Daniel P !!!!!!! Cuvintele sunt de prisos pentru organizator si pentru participanti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Cuvintele sunt de prisos... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Daca cuvintele sunt de prisos, ce sa mai zicem de comentarii..... Pacat ca scripul la forum nu permite un like pentru fiecare imagine Felicitari tuturor participantilor, dar in special lui @Daniel P !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Privind cele 4-6 fotografii inainte de sfarsit, am avut impresia ca a fost o intrunire a "nasilor' italieni. Super imagini a activitatilor de acolo. Am mai spus si nu-mi pare rau ca ma repet:Patronii de campinguri din Ro, ar trebui sa i-a lectii cu asa activitate. Ar fi bine pentru toti participantii. Felicitari DANIEL. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Daniel pentru organizare/gazduire si felicitari pentru participanti!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri