Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 (modificat) Salut , Prezint următoarea problema. Am achiziționat o noua mașină care are priză de 13 pini iar pe rulota am de 7 pini . Am 2 variante 1 sa iau un adaptor 2 sa modific rulota sa beneficiez de avantajele prizei de 13 (încărcare baterie în mers , frigider rece , lumini mers înapoi , etc ) Atașez câteva imagini pentru a va face o părere dacă pot face aceasta modificare. Va mulțumesc Modificat 3 Mai, 2018 de Claudiu Nae Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 Sfatul meu e sa montezi la rulota o priza cu 13 pini... Dar pe termen scurt, daca arde si trebuie sa iesi undeva cu rulota si n-ai timp de montaj, e bun si adaptorul...Spor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: Sfatul meu e sa montezi la rulota o priza cu 13 pini... Dar pe termen scurt, daca arde si trebuie sa iesi undeva cu rulota si n-ai timp de montaj, e bun si adaptorul...Spor! Chiar vreau sa ies de vineri până luni undeva Si o sa iau un adaptor . Însă as vrea sa o fac pe 13 pini . Nu Stiu cu ce sa încep. Ce o sa am nevoie si dacă acel "transformator" ma ajuta . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Verifica in primul rand functionalitatea prizei cu 13 pini de la masina. Daca functioneaza doar ca o priza de 7 pini, n-are rost sa aduci rulota la standardul de 13 pini. Acest subiect s-a discutat foarte mult pe forum. Asta ar fi doar un exemplu, dar mai sunt: 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Negru 207 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Salut, cum spune si @Aurelianz verifici daca ai incarcare baterie, alimentare frigider si marsarier in priza de 13 si abia apoi schimbi stecherul. Te pot ajuta prin telefon cu tot ce vrei sa stii. O poza detaliata pe legaturile din spate la redresor ne ajuta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri