George Nae 14 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 Salutare prieteni rulotisti, ma numesc George Nae sunt din Berceni Ilfov, rulotist din 2005, detin o rulota Adria din 2001 tractata de un vw sharan 177 cp . Impreuna cu sotia si baiatul nostru de 13 ani iubim iesirile in natura si profitam la maxim de fiecare liber aparut. Va doresc vacante frumoase cu rulota si "vant din spate" ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 @George Nae 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 George Nae ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 Salutare @George Nae si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! PS. Stiu sigur ca ne-am mai intalnit pe undeva, dar nu mai stiu unde si cand... 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 Bun venit @George Nae 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 Salutare si @George Nae! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 în urmă cu 4 ore, Daniel P a scris: PS. Stiu sigur ca ne-am mai intalnit pe undeva, dar nu mai stiu unde si cand... Gata, mi-am amintit...februarie 2015 pe Valea Cerbului 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 8 Mai, 2018 Salutare si bun venit! Sa aveti parte de multe iesiri frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare
George Nae 14 Semnalează Publicat 9 Mai, 2018 Multumesc frumos pt. accept , sa ne vedem cu bine la cat mai multe intalniri !! 1 Distribuie această postare Link către postare