Porumb Tudor 2 Semnalează Publicat 12 Mai, 2018 Salutare tuturor. Am o problema cu inchiderea la un Rapido Confort. Butucul se invirte in usa incit pot sa deschid usa chiar si cu o surubelnita. Daca string piulita de prindere pe usa foarte tare, nu mai pot inchide Yala din interior. Lipseste ceva din tot ansamblul? Atasez citeva imagini cu sistemul de inchidere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanPaduraru 9 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 pare improvizatie, de-asta se poate deschide si cu surubelnita. cred ca e indicat sa inlocuiti yala Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.347 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 Salutare @Porumb Tudor Si dupa parerea mea este o improvizatie. Cauta unul orginal si schimba 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 A trecut mai bine de un an de atunci... Cred că al nostru coleg și-a rezolvat demult problema. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanPaduraru 9 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 în urmă cu 4 ore, Daniel P a scris: A trecut mai bine de un an de atunci... Cred că al nostru coleg și-a rezolvat demult problema. Intr-adevar La mine aparea ca si 'continut necitit', nu am fost atent. o zi buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri