Marius Popa 3 Semnalează Publicat 13 Mai, 2018 Servus, dragilor! Mă numesc Marius Popa, sunt rulotist începător, am o LMC 490P din 1996 pe care am achiziționat-o de câteva zile și abia aștept să gust din viața de “nomad”... Orice sfat este binevenit, abia acum caut să mă dumiresc la ce folosesc toate butoanele, cheile și furtunele... Dacă găsiți pe vreundeva un manual de utilizare pentru acest model, aș fi ultrafericit să îl citesc. În rest, să auzim de bine! (Nu știu dacă sunt urări între rulotiști cum este “asfalt uscat” la motocicliști) :)) 3 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 13 Mai, 2018 Bun venit alaturi de noi @Marius Popa Si "Vant din spate"...cum spun rulotistii 2 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Mai, 2018 @Marius Popa ! De majoritatea îți vei da seama singur ce rol au, iar pentru restul, ia la "răsfoit" forumul și dacă nici atunci nu te lămurești, pune întrebări (așa cum ai și făcut) și vei primi răspuns. Încă o data... bine-ai venit în rândurile acestei comunități. 2 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 13 Mai, 2018 @Marius Popa 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 @Marius Popa Să o stăpâneşti sănătos, să ai vacanțe plăcute şi numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Bun venit alaturi de noi @Marius Popa! Distribuie această postare Link către postare
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 @Marius Popa Bine ai venit! Manual mai bun decat un "curs intensiv" la foc de tabara nu exista... parerea mea (cazul meu: in 3 zile jumate cu oameni deosebiti am acumulat mai multe informatii decat din 2 luni de "documentare" pe net ) 4 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Salutari si 1 Distribuie această postare Link către postare