Aidu 1 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Nu mai merge nimic. Decat becurile si priza 12v de la panou solar. Nu sunt la curent. Butelia s-a epuizat. Apa nu curge la robinet, desi bidonul este plin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 da, pompa functioneaza cu curent 12V Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 477 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Verifica sa nu ai siguranță arsa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 15 Mai, 2018 Nu stiu unde e nimic !!! Pompa e sub canapea, in dreptul gaurii de aprovizionare, dar nu stiu cum sa ajung la ea. Nici alte sigurante n-am vazut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 15 Mai, 2018 Am gasit-o sub cealalta canapea! Dar nu pot deslusi nimic... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri