Alexandru Gabriel 5 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Dragi membrii ai forumului, va salut cu respect Alexandru este numele meu, prietenii imi spun Fulgerika . De fel sunt din Targoviste si sunt proaspat posesor al unei rulote Chateau 330, f bine ingrijita de fostul proprietar. Cum job-ul imi permite sa lucrez de la distanta, ma pregatesc sa echipez rulota cu o retea de 12V pt offcamping (baterie + panouri solare + generator, posibil alternator/dinam suplimentar) am gasit ceva informatii utile pe acest forum ( mai am de citit inca ) . observ ca sunt multi oameni foarte prietenosi si deschisi, fapt pentru care am decis sa ma alatur acestei comunitati Sa fim sanatosi si sa ne bucuram de tehnologie cu stima Alex 2 2 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Mai, 2018 @Alexandru Gabriel Să o stăpâneşti sănătos, să ai vacanțe plăcute şi numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Mai, 2018 @Alexandru Gabriel ! Să o stăpânești sănătos (frumoasă căsuța) și să ai grijă de ea cum a avut și vechiul proprietar și-atunci te va "sluji" așa cum trebuie. Vă dorim ieșiri multe și toate frumoase ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Mai, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Alexandru Gabriel ! Distribuie această postare Link către postare
Alexandru Gabriel 5 Semnalează Publicat 31 Mai, 2018 multumesc ! sa inceapa vara ! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 Bun venit printre noi si sa ne vrdem sanatosi pe campiile patriei. Distribuie această postare Link către postare
Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 Bine ai venit in aceasta frumoasa comunitate! Distribuie această postare Link către postare