Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Va salut rulotisti. Vreau sa va multumesc pentru ca m-ati lasat sa devin membru in aceasta familie. Numele meu este Visan Catalin , am 48 de ani si locuiesc in Bucuresti, sect.6. Mi-as fi dorit nespus de mult sa va prezint rulota mea dar din pacate inca nu am asa ceva (poate la anul). M-am bucurat ca am gasit acest forum din care am de invatat, si am fost grabit sa devin parte a acestei comunitati , vazand calitatea umana a celorlalti membri. Va doresc vacante cu amintiri frumoase (chiar daca va invidiez). 7 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 @Catalin Visan 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Si are rost sa astapti pana la anu ce poti face anul asta. Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 @Catalin Visan! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Bine ai acces în rândul acestei comunități @Catalin Visan ! Și vorba lui @Emil Vinteler... de ce să lași pentru la anul ce poți face acum, când de-abia a început sezonul. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Salutare @Catalin Visan si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 14 Mai, 2018 Anul acesta ma forteaza cu alte prioritati Va multumesc pentru incurajari. La momentul potrivit am sa fac apel la bunavointa domniilor voastre. Pana atunci am sa incerc sa inchiriez una pentru cateva zile. Ganduri bune. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Mai, 2018 @Catalin Visan Distribuie această postare Link către postare
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 15 Mai, 2018 @Catalin Visan Distribuie această postare Link către postare
Marian Visan 4 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2018 Sal , tizule ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2018 si succes. Distribuie această postare Link către postare