Ionut Airinei 17 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Hip hip ura! Pana la urma am reusit sa intru in comunitate, nu doar cu un cont pe forum ci si cu rulota . Din data de 14.05 sunt fericitul posesor al unei rulote Beyerland Sprinter 430, din 1994. Acum astept cu nerabdare prima iesire. Sa ne vedem cat mai curand! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Să o stăpânești sănătos. să ai vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Felicitari pentru achizitie si s-o stapaniti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Sa aveti parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Frumoasă și îngrijită. Să aveți noroc de ea și să aveți ieșiri multe și frumoase. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Bravo Ionut !! Multe drumuri linistite , si vacante reusite !Spor la inmatriculat !?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Airinei 17 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Mulțumesc frumos! @Paraschiv Adrian Mulțumesc de sfaturi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 @Ionut Airinei Felicitari pentrui achizitie! Sa va poarte in multe concedii frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 Sa o stapanesti sanatos.Cat mai multe iesiri cu ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristisanda71 41 Semnalează Publicat 18 Mai, 2018 Arata foarte bine casuta, felicitari! Sa va bucurati de ea si aveti parte de cat mai multe vacante minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Airinei 17 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Salutare. Aveți idee de unde pot descarca cartea rulotei? Acum am o dilema și anume ce presiune ar trebuie sa fac la roti. Ma gândeasc ca ar trebui sa scrie in carte. Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2018 Să o stăpânești sănătos. să ai vacanțe plăcute și numai drumuri bune. Felicitari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2018 La 7/3/2018 la 19:18, Ionut Airinei a scris: Salutare. Aveți idee de unde pot descarca cartea rulotei? Acum am o dilema și anume ce presiune ar trebuie sa fac la roti. Ma gândeasc ca ar trebui sa scrie in carte. Multumesc. Salut, Daca nu ai gasit presiunea corecta, ai aici un articol despre cum se calculeaza si un calculator: Calculator presiune roti : De asemenea, gasesti multe sfaturi utile si filmulete pe Youtube facute de ei. Pentru ca am si eu o rulota ceva mai mica (o sa-i fac prezentarea dupa ce termin odiseea inmatricularii!), dar cu geamul frontal la fel de mare, te intreb daca telescoapele rezista (mai precis prinderea lor de sus, de pe cheder)? A mea avea doar ramasitele acelor urechi, am pus altele, insa par firave (imping foarte tare in acele urechi). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2018 Cata bucurie produce o “cutie de carton”???!!! Sa va bucure așa fiecare ieșire cu căsuța voastră ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Airinei 17 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2018 în urmă cu 1 oră, NLaurentiu a scris: Salut, Daca nu ai gasit presiunea corecta, ai aici un articol despre cum se calculeaza si un calculator: https://the-trudgians.com/tyre-pressure-calculator/ De asemenea, gasesti multe sfaturi utile si filmulete pe Youtube facute de ei. Pentru ca am si eu o rulota ceva mai mica (o sa-i fac prezentarea dupa ce termin odiseea inmatricularii!), dar cu geamul frontal la fel de mare, te intreb daca telescoapele rezista (mai precis prinderea lor de sus, de pe cheder)? A mea avea doar ramasitele acelor urechi, am pus altele, insa par firave (imping foarte tare in acele urechi). Salut, La mine țin bine telescoapele, nu am avut nicio problema, nici atunci când a bătut vântul. Multumesc, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2018 @Ionut Airinei o casuta foarte frumoasa Sa o stapaniti cu drag 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2018 Frumoasa rulota, sa o stăpâniți sănătoși și călătorii plăcute va dorim. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri