Petre S 116 Semnalează Publicat 16 Mai, 2018 Dupa aproape 9 (noua) ani de convietuire cu Knaus Sudwind 8304 a venit timpul pentru un ''upgrade''. Dupa indelungi cautari, am gasit o noua jucarie de care ne-am indragostit la prima vedere. Cu parere de rau ne-am despartit de ''nemtoaica Knaus'' si am trecut la ''slovena Adria''. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 Să o stăpâniți sănătoși, cel puțin tot atât timp cât ați stăpânit Knaus-ul 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 Sa o stapaniti sanatosi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 Frumoasă tare ! Să aveți noroc de ea și multe ieșiri faine. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 Sa aveti parte de ea!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 S-o stapaniti cu drag si sa va ofere vacante frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica Apostol 64 Semnalează Publicat 17 Mai, 2018 Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucure sufletul la fiecare iesire !!! A-ti facut un <upgrade> pe cinste ! Felicitari !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri