Villiwild 2 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 Salut toti membrii, toti rulotistii. Ma numesc Vili, am 33 de ani si sunt din Craiova. Ma bucur ca am gasit o asemenea comunitate si am putut sa ma alatur voua. Nu detin rulota dar intentionez sa achizitionez. Aici sper sa gasesc toate informatiile necesare pentru a putea face o alegere buna. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 @Villiwild Cu siguranță aici vei găsi multe informații care să te ajute în alegerea rulotei dorite Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 Bun venit alaturi de noi @Villiwild Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 @Villiwild și baftă la găsirea căsuței mobile perfecte pentru tine/voi ! Distribuie această postare Link către postare
Villiwild 2 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 Multumesc. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 Bun venit alaturi de noi @Villiwild ! Distribuie această postare Link către postare
Villiwild 2 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 Multumesc dragi colegi de primirea calduroasa... Se pare ca cine se aseamana se aduna... Sunt incantat de forum, pana acum din ce am citit se pare mi-ati intrat la suflet...asa prin cateva postari care le-am citit. Sper sa achizitionez o casuta frumoasa cu toate informatiile culese de aici. 1 Distribuie această postare Link către postare