George George 5 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 Sambata 26.05 plec la Zabala. Posibil sa fac escala 2 zile la Cotofenesti dar nu m-am hotarat inca. Daca sunt doritori care vor sa mearga ii astept cu mesaje.Zona este foarte frumoasa... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabi C. 56 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 Salut! Daca ajungi in Cotofenesti, pune te rog cateva poze cu lacatia de campare, eventual coordonate gps, daca exista sursa de apa potabila, semnal gsm etc. Suna interesant, ca alternativa pentru locatia Magureni PH. Drum bun si vreme frumoasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George George 5 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 La Cotofenesti este mult mai frumos ca la Magureni.Este strict o parere personala.Locatia are apa, curent si chiar gura pentru devarsare deseuri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabi C. 56 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 Am cautat si am descoperit, locatia de la Cotofenesti, este interesanta si foarte tentanta locatia, dar in prima faza a discutiei, am crezut ca este vorba de o alta posibila locatie off camping, similara Magureni Ph. Oricum multumesc pentru informatii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George George 5 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 Pentru putin. La Zabala este off-camping. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 25 Mai, 2018 Salut, ce este la Zabala ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George George 5 Semnalează Publicat 25 Mai, 2018 O locatie frumoasa off camping.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabi C. 56 Semnalează Publicat 25 Mai, 2018 Salut George! Poti pune poze , locatie gps si despre Zabala si poate, cine stie ...... cum ne vedem la Zabala. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George George 5 Semnalează Publicat 25 Mai, 2018 Nu am poze insa gasesti pe net suficiente... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 26 Mai, 2018 Aici gasiti detalii despre Zabala ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 26 Mai, 2018 Ai ajuns la zabala? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George George 5 Semnalează Publicat 27 Mai, 2018 Da, sunt aici, totul este perfect! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Nae 27 Semnalează Publicat 27 Mai, 2018 în urmă cu 2 ore, George George a scris: Da, sunt aici, totul este perfect! Vin dinspre Tușnad . As vrea sa fac oprire la tine . Îmi poti da coordonate ? 0764242323 asta e nr meu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 27 Mai, 2018 în urmă cu 4 ore, George George a scris: Da, sunt aici, totul este perfect! Ceva poze, detalii, etc. Multumim anticipat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Nae 14 Semnalează Publicat 27 Mai, 2018 Salutare prieteni, am sa adaug cateva fotografii de la aceasta locatie. Sunt facute anul acesta de 1 mai. Locatia este superba si am sa revin cu placere de fiecare data. Anul acesta padurarul ( Lucian ) o persoana foarte amabila, a venit la noi si ne-a taxat cu 10 lei/ zi. La acesti bani s-a eliberat chitanta si am avut acces la curent electric. Apa am folosit din rau, o apa foarte curata si rece sau puteti lua de la localnici ! Se poate vizita castelul si muzeul din localitate, se pot face drumetii pe drumul forestier din munte, se poate vizita statiunea Covasna , Valea Zanelor, plimbari cu mocanita, Comandau, etc. Exista foisoare, locuri un poti face gratar chiar si o toaleta rustica unde poti deversa. 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 27 Mai, 2018 Multumim @George Nae pentru fotografiile reusite si pentru amanunte! Sa ai parte de distractie la fel de frumoasa si in continuare. La buna vedere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Mai, 2018 Multumim pentru poze Petrecere frumoasa in continuare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 31 Mai, 2018 Buna seara.Intradevar foarte frumoasa locatie. Pt. cei care mai au nevoie de cate ceva de completat la rulote, au la Tg .Secuiesc cateva magazine.Zile frumoase la toata lumea.A.A Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri