Felix Bordea 1 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 Salutare tuturor. Sunt Felix Bordea, 42 ani din Arad. Ma gandesc de ceva vreme sa imi cumpar o rulota. Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate si sa invat cat mai multe din acest domeniu inainte de a face achizitia si bineinteles pentru intretinerea ei mai apoi. In momentul cand mi-am cumparat Duster-ul si am vazut ca are si carlig, mi-am zis: "perfect, asta este pentru viitoarea mea rulota!". 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate @Felix Bordea ! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 @Felix Bordea Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 @Felix Bordea Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 @Felix Bordea și baftă la achiziția rulotei ! Distribuie această postare Link către postare
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 30 Mai, 2018 @Felix Bordea!!! Distribuie această postare Link către postare