Daniel Z 4 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 Salutare tuturor! Ma bucur sa ma alatur acestei comunitati si sper in curand sa devin alaturi de parintii mei titularul unei rulote. Numele meu este Daniel Z, am 35 de ani si locuiesc in Brasov. Imi doresc sa achizitionez o rulota, deoarece parintii mei detin un teren langa oras si isi doresc sa petreaca practic cat mai mult timp acolo. Pentru inceput, detinerea unei rulote pare a fi pasul natural in acest sens. Sper sa invat cat mai multe alaturi de aceasta comunitate si bineinteies sa impartasesc la randul meu informatiile utile pe care le voi descoperi. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 @Daniel Z Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 @Daniel Z!! Distribuie această postare Link către postare
Daniel Z 4 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 acum o oră, Flavius Ivan a scris: @Daniel Z @Flavius Ivan Distribuie această postare Link către postare
Daniel Z 4 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 6 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: @Daniel Z!! @Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare
Daniel Z 4 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 Multumesc tuturor pentru primirea calda! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 Mai, 2018 @Daniel Z și baftă la găsirea căsuței mobile perfecte pentru tine ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 Salutare @Daniel Z si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 Bun venit si succes in achizitia rulotei dorite. Distribuie această postare Link către postare
Daniel Z 4 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 în urmă cu 5 ore, Adiciordas a scris: Adiciordas Multumesc! Bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Daniel Z 4 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 în urmă cu 5 ore, Daniel P a scris: Salutare @Daniel Z si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Salutare @ Daniel P Multumesc pentru primire! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel Z 4 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 în urmă cu 10 ore, Ovidiu-Betty a scris: @Daniel Z și baftă la găsirea căsuței mobile perfecte pentru tine ! @Ovidiu-Betty! Sa fie ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel Z 4 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 în urmă cu 4 ore, Lungu Marin a scris: Bun venit si succes in achizitia rulotei dorite. Multumesc pentru urari @ Lungu Marin! Mult succes tuturor in toate demersurile! Distribuie această postare Link către postare