Laurentiu Dudau

Bine v-am gasit

13 postări în acest subiect de discuţie despre Bine v-am gasit

Bine v-am gasit

Laurentiu Dudau

Ziua buna dragi rulotisti si nu numai.

Numele meu este Laurentiu, am 40 de ani si de fel sunt din Bucuresti dar meandrele vietii m-au purtat prin tari straine, astfel ca acum traiesc in Austria.

Din familie mai fac parte nevasta si doi urmasi in varsta de 9 respectiv 11 ani, precum si un nazdravan  din rasa Yorkshire Terrier de 6 luni.

De cca. o saptamana am achizitionat o rulota Hobby Classic 540 din Germania, an de nastere 1994. 

Bugetul alocat pentru intrarea in posesia rulotei fiind limitat la o suma nu tocmai mare, am fost nevoit sa accept ca noua achizitie sa nu fie in cea mai buna stare emotionala, dar nu pot spune ca am achizitionat chiar un cotet de inaripate.

Avand in vedere faptul ca nu am chiar doua maini pe stanga (cel putin asa imi place sa cred ?) am considerat ca problemele descoperite nu sunt chiar o tragedie iar reparatia lor nu imi va crea o bresa in economiile familiei.

Deja m-am apucat de treaba si sper ca in scurt timp minunatia sa fie din nou functionala.

Rulota ma va urmari din spatele unui VW Sharan automatizat.

Cam atat deocamdata despre mine si rulota, pentru mai multe detalii atasez si cateva poze.

20180520_115216.jpg

20180520_115230.jpg

20180520_115307.jpg

20180520_115718.jpg

• Like 3
  • Upvote 1

Distribuie această postare

Link către postare

Flavius Ivan

:default_bun_venit: @Laurentiu Dudau :noroc:

Să o stăpânești sănătos, să ai vacanțe plăcute și numai drumuri  bune cu :cu-rulota:

Link către postare
Marius Dan

:default_bun_venit:si vacante placute! :noroc:

Link către postare
Sorin  Leitoiu

:default_bun_venit:@Laurentiu Dudau!!

Vacante placute sa ai !

Link către postare
Ovidiu-Betty

:default_bun_venit: @Laurentiu Dudau și să vă bucurați de cât mai multe ieșiri reușite cu ea. :noroc:

Link către postare
Bogdan Ionut

:default_bun_venit: si vacante frumoase cu :cu-rulota: :noroc:

Link către postare
Radu Ghita

Bine ai venit @Laurentiu Dudau in aceasta frumoasa familie a rulotistilor si camperistilor!

Ma bucur tare mult cand adera la comunitatea noastra oameni priceputi, educati, cu bun simt si dornici sa-i ajute pe cei asemeneea lor (si nu numai!).

Iti urez spor la treaba, consulta forumul atunci cand ai nelamuriri si nu ezita sa intrebi daca sunt teme neelucidate deplin.

La buna vedere! :salutare!:

• Upvote 1

Link către postare
Daniel P

Bun venit alaturi de noi @Laurentiu Dudau si felicitari pentru achizitie! :salutare!:

:default_bun_venit:

Link către postare
Viorel C.

:default_bun_venit:

Link către postare
Cristi Enachescu

Bine ai venit printre noi @Laurentiu Dudau! Sa stapanesti sanatos casuta mobila si sa petreci cu ea alaturi de familia ta clipe minunate!

Link către postare
Laurentiu Dudau

Multumesc mult pentru urarile de bun venit.

Deocamdata nu prea am timp sa postez datorita faptului ca munca la rulota imi mananca mult timp.

De citit insa citesc ori de cate ori am ocazia pentru a ma informa despre diverse procedee si idei de reparatie.

Dupa ce rulota va fi complet functionala voi reveni cu amanunte.

• Like 2

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.