Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 Week-endul trecut, de Rusalii, am comis-o din nou la Letca Noua... Nu mai fac alte comentarii, pentru ca spun destule cele cateva poze pe care le-am gasit in telefon, luate aleatoriu... Multumesc tuturor pentru prezenta si atmosfera! 11 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 Distracție pe măsură, gazdele la înălțime iar și ...... 8 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 Cat va invidiez. Ce pacat ca e asa mare distanta de la Timisoara..... Nu va zic "sa va fie de bine" ci "sa o faceti lata si data viitoare"! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriellaurentiu 81 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 La o întâlnire cu colegi minunați si niște gazde de excepție , doar “atât am reușit” ...? 11 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriellaurentiu 81 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 8F64D558-2BF1-4334-89DE-9CCE66DFB8D2.MOV Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriellaurentiu 81 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 Da-i Doamne la mai multe.. 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 No comment ..... prietenii știu de ce ! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 Adevarat camping ce e acolo :))) 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.852 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 @Daniel P felicitari ! P.S. Oare , candva in viitorul apropiat (2020 - 2025 sau ...la pensionare) sa ne campam in CAMPING , la Letca Noua ? Ar fi super ok , in drum spre Vama V (venind prin partea de Sud) , Grecia.... Turcia ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 în urmă cu 3 ore, Cristian Popa a scris: Cat va invidiez. Ce pacat ca e asa mare distanta de la Timisoara..... Nu va zic "sa va fie de bine" ci "sa o faceti lata si data viitoare"! 27 minute în urmă, Traian M a scris: Adevarat camping ce e acolo :))) 12 minute în urmă, Mihai-Arad a scris: @Daniel P felicitari ! P.S. Oare , candva in viitorul apropiat (2020 - 2025 sau ...la pensionare) sa ne campam in CAMPING , la Letca Noua ? Ar fi super ok , in drum spre Vama V (venind prin partea de Sud) , Grecia.... Turcia ! Multumesc tuturor! @Mihai-Arad, cine stie ce surprize ne rezerva viitorul? Sa fim sanatosi pana atunci... 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 29 Mai, 2018 Va salut, dragi prieteni rulotisti! Am avut sansa, apoi placerea sa cunosc niste oameni speciali...minunati, sufletisti, sinceri, primitori, care stiu sa aprecieze la maxim distractia, bunul gust, frumosul.In preajma lor, eu si familia mea ne-am simtit minunat, iar timpul petrecut impreuna a fost prilej de bunadispozitie si implinire sufleteasca.Sunt mai putin de 2 ani de cand am decis sa cumparam o rulota.Fara rulota nu i-am fi cunoscut!!!Dar acum, stim cu siguranta ca sunt oameni carora le pasa cand avem probleme si se bucura de fiecare realizare a noastra.Va multumim, dragi prieteni, pentru fiecare zambet pe care ni l-ati oferit si pentru clipele de fericire, pe care le-am petrecut impreuna.Acolo, la Letca Noua, Daniel si Oly au , , sfintit locul'', facandu-ne pe noi toti sa nu simtim , , ca acasa''.Sunt multe de spus, dar mai bine cand ne vom intalni... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 30 Mai, 2018 Ce frumos!Ce pot sa mai spun<<La mai multe!!!>> @Daniel P 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 30 Mai, 2018 Felicitari gazdelor pentru ceea ce au facut acolo si participantilor pentru concursul dat in reusita acestei intalniri! La mai multe!!! P.S. @Gabriellaurentiu, observ ca accesul la dozatorul de sifon a fost un pic restrictionat pentru ca ai pus "paznic" la el?!?!!!! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriellaurentiu 81 Semnalează Publicat 31 Mai, 2018 Ușor ușor îl trec pe bani 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 In format restrans, am comis-o si cu ocazia minivacantei de 1 Iunie... VID-20180601-WA0063.mp4 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 473 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 Mda, clar asta se poate transforma în supercamping.! Felicitări! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri