FLO SI KINGA 3 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 Bine v-am gasit ! Scurta prezentare: Florin, Kinga sotia, rulota hobby, masina golf 5. 2 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 Salutare, Eu cred ca era mai bine, dacă lăsai necompletat. Zi usoara. 1 Distribuie această postare Link către postare
FLO SI KINGA 3 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 Sa stearga un administrator postarea mea va rog. Vad ca deranjeaza. Zi buna. Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 Bun venit printre noi si cat mai multe iesiri. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 @FLO SI KINGA 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Florin şi Kinga ! Vă dorim să vă bucuraţi din plin de rulota voastră şi să aveţi ieşiri multe şi frumoase cu ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare
FLO SI KINGA 3 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Vă mulțumim Urmează niste mici modificări leduri panou fotovoltaic 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Florin! PS...te rog sa-ti modifici numele de utilizator din FLO in Florin! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 @FLO SI KINGA Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 @FLO SI KINGA! Vacante placute sa aveti cu casuta voastra ! Distribuie această postare Link către postare