Mario 16 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 Vreau sa va prezint si aici la cascada Valul Miresei o locatie dupa parerea mea destul de buna. Se poate ajunge cu orice rulota sau autorulota, terenul este proprietatea unei cabane (binenteles noi nu am stiut) dar nu am intampinat nici o problema in a campa acolo din contra doamna care este proprietar a vorbit frumos cu noi si ne-a rugat sa nu lasam mizerie. Usor de ajuns, este asfalt pana la teren si un izvor peste drum. Daca venim de la Huedin ajunsi in Rachitele facem derapta catre cascada(foto) si urcam aproximativ 4km, (drumul este mai ingust ) este chiar inainte pe dreapta de chioscurile de souvenir si placinte. Ps. Daca deranjez cu aceste topicuri rog administratorul sa le stearga si nu o sa mai postez, dar fac asta pt ca si mie imi place sa stiu ca este un loc de campare prin locurile frumoase ale tarii noastre. 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 Pune poze colega , nu le sterge nimeni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 pentru prezentare și poze La cât mai multe @Mario Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 Multumim pentru foto si pune cat mai multe. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Multumim pentru prezentare @Mario ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 pentru postare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri